Ilmoittautuminen päättyy 17.1.2022
Ilmoittautuminen päättyy 17.1.2022

Osallistumisohjeet

Kaiku-radiomainoskilpailun osallistumisohjeet

Vuoden 2021 Kaiku-radiomainoskilpailuun ilmoittautuminen on nyt auki! Kilpailuun voi ilmoittaa radiomainoksia ja radiomainossarjoja, jotka on ensiesitetty vähintään yhdellä kotimaisella radiokanavalla 16.11.2020 – 31.12.2021 välisenä aikana.

Kilpailuun voi ilmoittaa joko yksittäisen radiomainoksen tai radiomainossarjan. 1 spotti = yksittäinen radiomainos, 2-6 spottia = radiomainossarja. Maksimimäärä radiomainossarjalle on kuusi radiomainosspottia. Yksittäisen spotin esityspituus saa olla korkeintaan 180 sekuntia.

Kilpailun osallistumisoikeuden edellytyksenä on myös se, että radiomainos on tuotettu pääosin Suomessa.

Ilmoita radiomainoksesi Kaiku-kilpailuun
Kirjaudu sähköiseen järjestelmään ja ilmoita kilpailutyö mukaan tästä

Aikataulu

  • Ilmoittautumisaika: 8.12.2021 - 17.1.2022
  • Shortlistan julkaisu helmikuussa 2022
  • KaikuGaala maaliskuussa 2022

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen järjestelmän kautta lomakkeella. Kilpailutyötä voi muokata sähköisessä järjestelmässä kilpailun ilmoittautumisajan loppuun asti. Kullekin kilpailutyölle täytetään oma osallistumislomakkeensa ja lomakkeen tulee olla täytetty ohjeiden mukaisesti. Jos sama kilpailutyö ilmoitetaan useampaan kategoriaan, tulee kilpailutyöt ilmoittaa kategorioihin omilla lomakkeillaan.

Osallistumismaksut

Jokaisesta kilpailutyöstä peritään oma osallistumismaksunsa. Kilpailutyö laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittajan antamaan laskutusosoitteeseen. Mikäli yhdelle taholle on osoitettu maksettavaksi useampi kilpailutyö, laskutetaan osallistumismaksut samalla kertaa. Ota yhteyttä kilpailun järjestäjään, mikäli haluat saada jokaiselle kilpailutyölle oman laskunsa. Osallistumismaksua ei palauteta kilpailutyön jättämisen jälkeen.

Kaiku-kilpailun osallistumismaksut:

Kategoria1 mainos (€)2-6 mainoksen sarja (€)
Tuotteet150250
Palvelut150250
Yrityskuva150250
Musa/jingle150250
Yhteiskunnallinen150250
Paikallinen150250
Teho200200
Yritysvastuu200200

Yllä olevat osallistumismaksut koskevat annetun ilmoittautumisajan aikana ilmoitettuja kilpailutöitä.

Kaikkiin osallistumismaksuihin lisätään alv 24 %.

Kategoriat

Kilpailussa on useita eri kategorioita, joissa arvioidaan kategoriasta riippuen mainoksen luovaa ideaa, käsikirjoitusta ja kokonaistuotantoa, mainoksen yritysvastuuta tai kampanjan tehokkuutta/tuloksellisuutta.

Katso kilpailun kategoriat.

Osallistuminen useammassa kategoriassa

Sama mainos korkeintaan kahdessa kategoriassa: Saman mainoksen tai mainossarjan voi ilmoittaa korkeintaan kahteen kategoriaan näissä kilpailukategorioissa: tuotteet, palvelut, yrityskuva, yhteiskunnallinen, paikallinen ja musa/jingle.

Sama mainos useammassa kategoriassa: Mainoksen voi ilmoittaa myös teho- ja/tai yritysvastuu-kategorioihin, vaikka ehdokas olisi jo ilmoitettu kahteen muuhun kategoriaan näissä kategorioissa: tuotteet, palvelut, yrityskuva, yhteiskunnallinen, paikallinen ja musa/jingle.

Kilpailun säännöt

Lue säännöt.

Tuomaristo

Tuomaristo arvostelee kilpailutyöt laajan kokemuksensa perusteella noudattaen tinkimätöntä ammattietiikkaa kilpailun tuomarointisääntöjen mukaisesti kaksivaiheisessa tuomaroinnissa.

Katso kilpailun tuomarit


Ilmoittautumisjärjestelmän käyttöohjeet

Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu Kaikun ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Rekisteröityminen

Rekisteröidy Kaiku-radiomainoskilpailun ilmoittautumisjärjestelmään joko tästä tai sivuston Menu-valikon "Kirjaudu sisään" -linkistä.

Sisäänkirjautuminen

Kirjaudu luomillasi tunnuksillasi järjestelmään sisään. Antamasi sähköpostiosoite tulee toimimaan myös käyttäjänimenäsi.

Osallistumislomakkeen täyttö

Jokaiselle kilpailutyölle täytetään oma lomakkeensa. Täytä osallistumislomake huolellisesti ohjeistuksien mukaan ja anna vaadittavat tiedot. Kenttien täyttäminen on oletusarvoisesti pakollista, joten jätä osallistumislomakkeen kenttään viiva, jos et aio täyttää kenttää.

Mainokset tulee ladata lomakkeeseen .mp3 tai .wav-muodossa ja tiedosto saa olla korkeintaan 10 MB.

Osallistumislomakkeen esikatselunäkymä

Lomakkeen täytön jälkeen saat eteesi kilpailutyön esikatselunäkymän. Halutessasi voit vielä palata muokkaamaan työtä "muokkaa"-kohdista osallistumislomakkeeseen. Esikatselunäkymässä oikolue ilmoittautumisesi ja tarkista, että kilpailutyöhön ladatut radiomainosspotit ovat mukana ilmoittautumisessa.

Kilpailutyön lähettäminen järjestelmään

Jotta kilpailutyö rekisteröityy järjestelmään, paina Esikatselunäkymässä sivun alla olevaa "Lähetä"-nappia. Tarkista vielä Lähetä-napin painamisen jälkeen, että ilmoittamasi työ näkyy järjestelmän etusivulla ja että olet ilmoittanut työn oikeaan kategoriaan. Huomioithan, että ilmoittautumisesta ei tule sähköpostiin vahvistusta.

Kilpailutöiden muokkaus

Voit muokata ilmoittamiasi kilpailutöitä järjestelmässä ilmoittautumisajan loppuun saakka.

Hallintanäkymä

Ensimmäisen ilmoittautumisesi jälkeen näet listan ilmoittamistasi kilpailutöistä ilmoittautumisajan loppuun saakka.

Kilpailutyön maksaminen

Kilpailutyöt laskutetaan ilmoittautumisajan jälkeen antamaasi laskutusosoitteeseen.

Ongelmatapaukset

Ongelmatapauksissa ota yhteys kilpailun järjestäjään RadioMediaan: inka.luomanmaki@radiomedia.fi

Ilmoita radiomainoksesi Kaiku-kilpailuun
Kirjaudu sähköiseen järjestelmään ja ilmoita kilpailutyö mukaan tästä