KaikuGaala 13.3.2024
KaikuGaala 13.3.2024

Ilmoittautumisjärjestelmän käyttöohjeet

Ilmoittautumisjärjestelmän käyttöohjeet - miten ilmoitan mainoksen mukaan kilpailuun

Rekisteröityminen ja sisäänkirjautuminen

Kaiku-kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu sähköisessä järjestelmässä, jonne ilmoittajan tulee rekisteröityä ennen pääsyä järjestelmään. Rekisteröidy järjestelmään luomalla oma käyttäjätunnus (sähköposti) ja haluamasi salasana. Kirjaudu luomillasi tunnuksillasi järjestelmään sisään. Tunnukset ovat heti voimassa.

Huom! Jos olet tehnyt aikaisempina vuosina ilmoittautumisia Kaiku-kilpailuun, eivät tunnuksesi ole enää voimassa. Kaikkien käyttäjien tulee rekisteröityä uudestaan.

Hallintanäkymä

Sisäänkirjautumisen jälkeen edessäsi on hallintanäkymä, josta pääset ilmoittamaan kilpailuun ehdokkaita "Lisää uusi työ" -kohdasta. Näet myös hallintanäkymässä listauksen mukaan ilmoittamistasi kilpailutöistä sekä keskeneräisistä luonnoksista ilmoittautumisajan loppuun saakka.

Osallistumislomakkeen täyttö

Jokaiselle kilpailutyölle täytetään oma osallistumislomakkeensa. Täytä lomake huolellisesti ohjeistuksien mukaan ja anna vaadittavat tiedot.

Järjestelmässä on automaattitallennus ja se tallentaa täyttämästäsi kilpailutyöstä luonnoksen, vaikka et ole lähettänyt vielä kilpailutyötä järjestelmään (huom, älä sulje selainta ilmoittautumisen ollessa kesken luonnostilassa, koska silloin luonnos ei välttämättä tallennu oikein).

Huomioithan, että kilpailutyö arvostellaan vain, jos se on lähetetty järjestelmään esikatselusivun jälkeen. Luonnos ei ole järjestelmään lähetetty kilpailutyö.


Kampanjan tekemiseen osallistuneet tahot

Ilmoita lomakkeessa mainoksen suunnitteluun ja tuotantoon osallistuneiden henkilöiden tiedot (nimi, titteli ja yritys ja sähköposti) mainostajan, mainostoimiston, tuotantoyhtiön ja mediatoimiston sekä musiikintekijöiden osalta. Ilmoitettuja tietoja voidaan käyttää shortlistan ja voittajien julkistamisen yhteydessä sekä KaikuGaalan kutsuprosessissa.

Liitetiedostot

Audiomainokset tulee ladata lomakkeeseen .mp3-muodossa ja tiedosto saa olla korkeintaan 10 MB. Yhden mp3-tiedoston pituus saa olla korkeintaan 180 sekuntia. Muita tiedostoformaatteja ei voi ladata osallistumislomakkeeseen. Jos sinulla on havainnollistavaa materiaalia (esim PDF) Audiokonsepti- tai Teho-kategorioissa, voit lisätä linkin linkki-kohtaan.

Osallistumislomakkeen esikatselunäkymä

Lomakkeen täytön jälkeen saat eteesi kilpailutyön esikatselunäkymän. Halutessasi voit vielä palata muokkaamaan työtä "muokkaa"-kohdista osallistumislomakkeeseen. Esikatselunäkymässä oikolue ilmoittautumisesi ja tarkista, että kilpailutyöhön ladatut radiomainosspotit ovat mukana ilmoittautumisessa.

Kilpailutyön lähettäminen järjestelmään

Jotta kilpailutyö rekisteröityy järjestelmään, paina Esikatselunäkymässä sivun alaosassa olevaa "Lähetä"-nappia. Tarkista vielä Lähetä-napin painamisen jälkeen, että ilmoittamasi työ näkyy järjestelmän etusivulla ja että olet ilmoittanut työn oikeaan kategoriaan. Huomioithan, että ilmoittautumisesta ei tule sähköpostiin vahvistusta.

Huomioithan, että kilpailutyö arvostellaan vain, jos se on lähetetty järjestelmään. Järjestelmän etusivulla näkyvä luonnos ei ole järjestelmään lähetetty kilpailutyö.

Kilpailutöiden muokkaus

Voit muokata ilmoittamiasi kilpailutöitä järjestelmässä ilmoittautumisajan loppuun saakka.

Kilpailutyön maksaminen

Kilpailutyö laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittajan antamaan laskutusosoitteeseen. Mikäli yhdelle taholle on osoitettu maksettavaksi useampi kilpailutyö, laskutetaan osallistumismaksut samalla kertaa. Ota yhteyttä kilpailun järjestäjään, mikäli haluat saada jokaiselle kilpailutyölle oman laskunsa. Osallistumismaksua ei palauteta kilpailutyön jättämisen jälkeen.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää kilpailusta, ota yhteys kilpailun järjestäjään RadioMediaan:
Inka Forss, inka.forss@radiomedia.fi