Kaikuun ilmoittautuminen on päättynyt
Kaikuun ilmoittautuminen on päättynyt

Ilmoittautumisjärjestelmän käyttöohjeet

Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu Kaikun ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Ilmoittautumisjärjestelmän osoite: kaikukilpailu.fi/kirjaudu

Rekisteröityminen ja sisäänkirjautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisessä järjestelmässä, jonne tulee rekisteröityä ennen pääsyä järjestelmään. Rekisteröidy järjestelmään luomalla oma käyttäjätunnus ja haluamasi salasana kirjautumissivun alalaidassa olevasta "Eikö sinulla ole vielä tunnuksia? Luo tunnukset" -kohdasta.

Kirjaudu luomillasi tunnuksillasi järjestelmään sisään. Tunnukset ovat heti voimassa.

Hallintanäkymä

Sisäänkirjautumisen jälkeen edessäsi on hallintanäkymä, josta pääset ilmoittamaan kilpailuun ehdokkaita "Lisää uusi työ" -kohdasta. Näet myös hallintanäkymässä listauksen mukaan ilmoittamistasi kilpailutöistä sekä keskeneräisistä luonnoksista ilmoittautumisajan loppuun saakka.

Osallistumislomakkeen täyttö

Jokaiselle kilpailutyölle täytetään oma osallistumislomakkeensa. Täytä lomake huolellisesti ohjeistuksien mukaan ja anna vaadittavat tiedot. Mainokset tulee ladata lomakkeeseen .mp3-muodossa ja tiedosto saa olla korkeintaan 10 MB.

Järjestelmässä on automaattitallennus ja se tallentaa täyttämästäsi kilpailutyöstä luonnoksen, vaikka et ole lähettänyt vielä kilpailutyötä järjestelmään (huom, älä sulje selainta ilmoittautumisen ollessa kesken luonnostilassa, koska silloin luonnos ei välttämättä tallennu oikein).

Huomioithan, että kilpailutyö arvostellaan vain, jos se on lähetetty järjestelmään. Luonnos ei ole järjestelmään lähetetty kilpailutyö.

Osallistumislomakkeen esikatselunäkymä

Lomakkeen täytön jälkeen saat eteesi kilpailutyön esikatselunäkymän. Halutessasi voit vielä palata muokkaamaan työtä "muokkaa"-kohdista osallistumislomakkeeseen. Esikatselunäkymässä oikolue ilmoittautumisesi ja tarkista, että kilpailutyöhön ladatut radiomainosspotit ovat mukana ilmoittautumisessa.

Kilpailutyön lähettäminen järjestelmään

Jotta kilpailutyö rekisteröityy järjestelmään, paina Esikatselunäkymässä sivun alla olevaa "Lähetä"-nappia. Tarkista vielä Lähetä-napin painamisen jälkeen, että ilmoittamasi työ näkyy järjestelmän etusivulla ja että olet ilmoittanut työn oikeaan kategoriaan. Huomioithan, että ilmoittautumisesta ei tule sähköpostiin vahvistusta.

Huomioithan, että kilpailutyö arvostellaan vain, jos se on lähetetty järjestelmään. Järjestelmän etusivulla näkyvä luonnos ei ole järjestelmään lähetetty kilpailutyö.

Kilpailutöiden muokkaus

Voit muokata ilmoittamiasi kilpailutöitä järjestelmässä ilmoittautumisajan loppuun saakka.

Kilpailutyön maksaminen

Kilpailutyö laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittajan antamaan laskutusosoitteeseen. Mikäli yhdelle taholle on osoitettu maksettavaksi useampi kilpailutyö, laskutetaan osallistumismaksut samalla kertaa. Ota yhteyttä kilpailun järjestäjään, mikäli haluat saada jokaiselle kilpailutyölle oman laskunsa. Osallistumismaksua ei palauteta kilpailutyön jättämisen jälkeen.

Ongelmatapaukset

Ongelmatapauksissa ota yhteys kilpailun järjestäjään RadioMediaan: inka.forss@radiomedia.fi