Shortlista on julkaistu 16.2.2024
Shortlista on julkaistu 16.2.2024

KaikuGaala

KaikuGaala 13.3.2024 Helsinki

On aika nostaa lasit ja juhlistaa luovuutta ja äänitaidetta vuoden kuumimman audiomainonnan gaalan merkeissä.

Kutsumme sinut mukaan kiehtovaan seikkailuun äänten maailmaan, missä jokainen sana, ääni ja sävel on mahdollisuus luoda unohtumattomia tarinoita. Olipa kyseessä sitten radiospotit tai muut audiomainokset, tämä ilta on omistettu niille, jotka ovat mestareita äänen taiteessa.

Illan aikana kuulemme vuoden 2023 parhaimmat audiomainokset Kaiku-audiomainonnan kilpailusta sekä palkitsemme parhaat audiomainokset yhdeksästä kategoriasta sekä jaetaan erikoispalkinnot. Ilta huipentuu koko illan parhaimman audiomainoksen, Grand Prix'n, valintaan.

Pukeudu parhaimpiisi smart casualisti ja liity seuraamme 13. maaliskuuta klo 18.30 alkaen Valkoiseen Saliin osoitteessa Aleksanterinkatu 16, Helsinki. Luvassa on mainosten lisäksi inspiroivia keskusteluja, hyvää ruokaa ja tietysti hyvää seuraa. Tapahtuman juontaa Aku Sipola.

Aika ja paikka:

Keskiviikko 13.3.2024
Valkoinen Sali, Aleksanterinkatu 16-18, Helsinki
Ovet avataan klo 17:30
Ohjelma päättyy viimeistään klo 22:30

Illalliskortit:

Shortlistalaisille tarjoamme rajatun määrän ilmaisia VIP-illalliskortteja. Jos olet shortlistalla ja haluat VIP-illalliskortin, ota yhteys joko shortlistalla olevan työn ilmoittaneeseen tahoon tai RadioMediaan.

Illallispaketin hinta on 109 euroa + alv 24 % / henkilö ja se laskutetaan jälkikäteen antamaasi laskutusosoitteseen. Illallispaketti sisältää alkujuoman sekä Olo Creative Cateringin kolmen ruokalajin pöytiin tarjoillun illallisen kolmen kaadon kanssa. Illallismenu-vaihtoehdot ovat nähtävillä ilmoittautumislomakkeessa.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu 29.2. mennessä ja varmista paikkasi vuoden odotetuimmassa audiomaailman gaalassa. Pukukoodi: smart casual.

Osta illalliskortti KaikuGaalaan osoitteessa: https://ssl.eventilla.com/event/R1BMJ

Lisätiedot tapahtumasta:

RadioMedia ry, Inka Forss, inka.forss@radiomedia.fi